Opgrader dit hjems salgspris og attraktivitet

Jeg har fornylig været i den situation at jeg har sat mit hus til salg for fjerde gang. Det har været begrænset med henvendelser fra folk der gerne vil ud og se huset og nogen bud på selve huset har været endnu færre igen. Bevares, huset er måske ikke det kønneste eller nyeste hus på markedet, men det er ikke det værste hus jeg har set og samtidig er prisen jo også en lidt anden end hvis man skulle ud og kigge på et hus som er splinter ravendes nyt og toptunet.

Jeg fik dog lidt tips af en garvet ejendomsmægler til hvordan jeg kunne øge salgsprisen og hvor mange der henvendte sig omkring huset. De tips og efterfølgende forbedringer jeg gjorde i huset, var da også medvirkende til at jeg fik solgt det. Jeg vil gerne give disse tips videre, da jeg ved der er rigtig mange der har døjet med at få solgt deres hus de sidste mange år. Det kan altså lade sig gøre!

Lad en uvildig gå huset igennem og notere hvilke ting der virker utiltalende

Du kan hurtigt få en lang liste over hvilke ting der virker afskrækkende på en potentiel køber, ved at lade en uvildig besøge dit hus og notere ned hvad der lige slår dem. Nogen gange kan man se sig lidt blind på fejl og mangler ved sit hus, da de fleste jo selvfølgelig har spenderet en hel tid i deres respektive huse.

Jeg lod en bekendt gå huset igennem og jeg fik en lang liste over forbedringer jeg kunne lave, herunder blandt en god gulvafslibning. Den gulvafslibning er jeg ret sikker på var med til at sikre salget i den sidste ende, da det virkelig løftede huset som helhed (hvilket flere også har sagt til mig). Hvis man ikke selv er i stand til at udføre de forbedringer man har brug for, så kan man jo altid hyre et firma til det. Jeg brugte selv kbhgulvafslibningtilbud til at udføre min gulvafslibning og som nævnt ovenfor blev det et super resultat.

Der er rigtig mange ting du kan gøre for at komme tættere på et salg af din bolig, men at få uvildige øjne på sagen (og nej ikke en ejendomsmægler), var det der gjorde at jeg fik øjnene op for hvad der kunne laves bedre. Det er bare på med handskerne og så komme i gang – du vil ikke fortryde det.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.